The Yoga Pantry Turns Five!
This is a family friendly event, everyone is welcome :)
And boy do we have a celebration planned for you.
We'll kick off the day with a yogathon of wonderful yoga workshops. Come and sample just one or stay the entire day and sample a smorgasbord of interesting classes.
Entry by donation and all proceeds will be donated to the Pet Refuge.
There will also be a lovely little wellness and craft market in the hall above ground for you to peruse the wonderful crafts and items from some of Auckland's finest makers.
Plus prize giveaways and an amazing raffle draw with an incredible stack of prizes.
AND The Coffee Guy and Monsieur Crepe will be stationed out front to keep you going through the day ;)
We invite you to bring a dish to share and join us for a pot luck meal together in the evening and get to know this vibrant community, then after some prize draws and a little speech from me Tash, we'll kick off into some high vibration Kirtan singing led by the incomparable Franko Heke.
More exciting information will be released through the coming weeks, watch this space and block out the 27th of July so you can come and celebrate our first ever YOGANZA yoga extravaganza!
Schedule of Events
9 am - 9.45 am (45 mins) Lauren kicks off the day with an Energizing Morning Yoga Flow
10 am - 10.30 am (30 mins) Face Yoga with Tash (bring a mirror and your favourite moisturizer)
10.45 am - 11.15 am (30 mins) Chair Yoga with Tash
11.30 am - 12.30 pm (60 mins) SOMA Breathwork with Steve from Inner Oasis
12.45 pm - 1.15 pm (30 mins) Energy Medicine Yoga with Tash
1.30 pm - 2.30 pm (60 mins) Yoga Nidra with Francesca
2.45 pm - 3.30 pm (45 mins) Yoga for Stress Relief with Cheryl
3.45 pm - 4.15 pm (30 mins) HIIT Yoga with Tash (bring a towel and water)
4.30 pm - 5.45 pm (75 mins) Yin Yoga Journey Soundscape with Kim and live musical accompaniment
6 pm Potluck community gathering, bring a little something to share, nothing brings people together like food :). There will also be speeches (well just a little speech about our journey thus far) and some great prize and raffle draws. I'd especially love you all to join this one so we can celebrate our vibrant community together and get to know each other a little better :)
7 pm Kirtan with Franko Heke
Entry to all the above events are by donation to help Pet Refuge feed and shelter all the unfortunate pets from homes of domestic violence while their beloved owners are trying to get back on their feet and leave their abusive partners for good.
Every little bit helps and we greatly appreciate your generous donations.
1.30 pm - 5.30 pm The Wellness and Craft Market will be in the adjacent hall and will be show casing some of the wonderful talents we have in Auckland.
Free Entry to the market
Here is a list of some of the amazing stallholders that will be joining us.
- Love Reiki
- Praline Creations
- Yoga Pantry Malas
- Magick Potions
- Zen Pillows
- Little Sun Warrior
- Velvet Heartbeat
- Butterfly Feet Reflexology
- It's All Love By Jo
- Gypsy And Soul
- Priya DesignLab
- Halo Aoteroa
- Felting Corner with Jess
- Knits and things
- NZ College of Chiropractic
Generous Prize Sponsors
- Curiously Creative
- Generously donating some of their gorgeous merchandise
- Its 1 cushion cover, 1 tote bag and 1 x greeting card.
- Valka Mats
- Banu Green Reflexology
1 1hr Relaxation Massage normally valued at $80
2 Reflexology sessions normally valued $70 each
If you are interested in having a stall space with us please send Natasya an email with the heading "market" to firstname.lastname@example.org
If you would like to be involved in helping out, sponsoring prizes or anything else please contact us
Thanks for being awesome everyone, we wouldn't have lasted this long without you :) xx
Click on our FACEBOOK page and mark going so you don't miss out on any updates.